Klimatilvalg

Kun

2
øre

fastpris

pr. kWh

  • Send et vigtigt signal

  • Støt op om klimaet

  • Kun 2 øre*,-/ md. fastpris

 

Vil din virksomhed gerne sende et vigtigt signal om, at I støtter op om klimaet og den politiske indsats for den danske omstilling til vedvarende energi, så ville løsningen med GNPowers Klimatilvalg være en oplagt mulighed for jer.  

Såfremt din virksomhed vælger at være med i investeringen af vedvarende energikilder – vil dette udgøre ml. 2 % af din samlede el-regning.
(Baseret på et ’grønt’ tillæg til din virksomheds el-aftale på ml. 2 øre pr. kWh.)


Danmark har en visionær kurs ift. energien.
Danmark er et af de lande med mest vedvarende energi. Danmark er unik ift. alle tiltagene med grøn energi omstilling og vi har den højeste forsyningssikkerhed på 99,997 %, som er den højeste i hele Europa. Dvs. der er altid el i stikkontakten.
Energiindustrien er et af de vigtigste industrier i Danmark. Den udgør 20 % af den samlede danske vareeksport og beskæftiger 56.000 mennesker.  

Se den uddybende og gode forklaring i filmen ’Sammen har vi energi til mere’ af Energi Danmark, om det danske energimarked og dets udvikling her: https://www.youtube.com/watch?v=gG2aF9ex6ss.

Se mere information om generelt klimatilvalg her: http://grøntelvalg.dk/faq.html


* Bruger din virksomhed mindre end 30.000 kWh/årligt, vil jeres Klimatilvalg kun være 20 kr./ md, som svarer til 1 % af jeres samlede elregning. Baseret på et forbrug for en virksomhed på 12.500 kWh årligt.