Slut med det komplicerede!

Det at bestille strøm er i sig selv en enkel affære. Det at bestemme sig for hvilken elleverandør, man skal bestille el fra kan derimod være ganske omfattende. Man skal ikke kun undersøge udvalget af de mange leverandører, men man må også sætte sig ind i alle de forskellig elaftaler, som hver leverandør tilbyder. Vi ønsker at det være slut med det komplicerede og har derfor holdt vores fokus på få men enkle produkter.
Hos GNPower er det enkelt at
bestille strøm, skriv en mail til os på kundeservice@gnpower.dk og vi hjælper dig hurtigt i gang. 

Uafhængig

GnPower er en uafhængig elleverandør. Når du vælger at give os din tillid, er du med til at udfordre giganterne i branchen. I modsætning til disse, har vi hverken statslige eller kommunale ejerinteresser heller ikke eget strømnet. Vi har ikke egen elproduktion, og derfor har vi heller ingen interesse i høje elpriser. Vores ambition er i stedet, forudsiglighed og lavest mulige omkostningner over tid, for de, som ønsker at bestille strøm hos os.

En ung virksomhed med lang erfaring

GNPower er beliggende i København - og har medarbejdere med lang erfaring fra energibranchen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og forvaltning af el til rådgivning og salg.

Spørg os

Såfremt du ønsker hjælp til at vælge den strømaftale som bedst betaler sig for dig, eller har spørsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til os på tlf. 44 22 78 80.