En jungle af elaftaler

Det at finde den rigtige elleverandør, kan virke som en svært omfattende proces. Ikke alene skal man undersøge mange leverandører, men man skal også sætte sig ind i alle de forskellige elaftaler, som hver elleverandør tilbyder.

GNPower er en elleverandør som ønsker at tage et opgør med det komplicerede og har derfor indført få, men overskuelige produkter. Vores mål er at gøre det enkelt – og billigt for dig.

Vi udfordrer de store!

GNPower er en uafhængig elleverandør. Når du vælger at give os din tillid, er du med til at udfordre giganterne i branchen. I modsætning til disse, har vi hverken statslige eller kommunale ejerinteresser eller eget elnet. Vi har ikke egen elproduktion, og derfor har vi heller ingen interesse i en høj elpris. Vores ambition er i stedet forudsiglighed og lavest mulige strømomkostninger over tid, for vores kunder.

En ung virksomhed med lang erfaring

GNPower er beliggende i København - og har medarbejdere med lang erfaring fra energibranchen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og forvaltning af el til rådgivning og salg.

Kontakt os

Tag gerne kontakt til os, såfremt du har brug for hjælp til at finde den aftale som passer bedst til dig eller hvis du har nogle generelle spørgsmål